На Одещині знайшли тіла 2 чоловіків, закопаних у полі. В поліції та ЗМІ розповіли, хто ці люди

Між селами Новосільське та Орлівка уздовж траси Одеса-Рені знайшли закопаними в полі тіла двох чоловіків

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Житель села Орлівка повідомив правоохоронцям, що в напрямку цегельного заводу, в бік поля, на відстані близько 400 метрів від траси в землю закопаний труп.

На вказане місце виїхали правоохоронці. В рамках проведення першочергових слідчих дій були виявлені тіла двох чоловіків, які були закопані в землі. Там же були виявлені й фрагменти одягу.

Тіла потерпілих оглянув судово-медичний експерт, після чого їх направили в морг. 

Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін повідомив про виявлення на Одещині тіл чоловіків, яких викрали в жовтні 2017 року. Це чоловіки 1949 та 1956 року народження.

Аброськін наголосив, що підозрювані у скоєнні злочину встановлені. Наразі проводяться розшукові заходи по затриманню вбивць.

За даними видання trassae95.com, знайдені чоловіки - це зниклі 7 жовтня жителі Ренійського району - фермер з Новосельського і неодноразово судимий ренієць на прізвисько "Позвоночник".

В ЗМІ повідомляють, що в день зникнення фермеру подзвонили з невідомого номера і попросили під'їхати на об'їзну дорогу, щоб допомогти відремонтувати колесо.

Чоловік виїхав на місце, а вже через 20 хвилин передзвонив дружині і сказав, щоб вона віддала всі наявні в будинку гроші людині, яка під'їде на його автомобілі. Після цього зв'язок з чоловіком зник.

Пізніше автомобіль Toyota, який належав фермеру, виявили на території кладовища в Ізмаїльському районі.