У "Київстар" заявляють, що їх обшукала ДФС

Керівництво компанії "Київстар" заявляє, що сьогодні їхній головний офіс обшукали представники Державної фіскальної служби

Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент компанії Петро Чернишов.

Він зазначив, що сьогодні вранці з обшуками до головного офісу прийшло близько трьох десятків податкових поліцейських. Вони мали постанову Шевченківського районного суду Києва щодо дозволу провести обшук офісу. 

"Що ж вони шукають в такому великому складі? Три угоди, укладені дуже давно ще минулим керівництвом компанії, які вже припинили дію, і кілька десятків додаткових документів до них", - наголосив Чернишов.

Він нагадав, що "Київстар" вже майже два роки судиться з ДФС. Остання вважає, що компанія недоплатила до бюджету майже півтора мільярда гривень. 

"Ми вважаємо, що цю справу вигадали, адже компанія завжди справно і в повному обсязі перераховує всі податки і збори до бюджету країни. За 20 років роботи "Київстар" сплатив до скарбниці 52 млрд грн різних податків і зборів", - зауважив Чернишов.

При цьому від подякував службовцям податкової за те, що прийшли на обшук "без зброї та масок", і додав, що компанія продовжує працювати.

Зазначимо, у грудні Антимонопольний комітет України оштрафував оператора мобільного зв'язку "Київстар" на 21 млн грн через брехню абонентам.