Як і де відсвяткувати Різдво у центрі Києва та його районах. Список святкових заходів

У Різдвяний вечір 7 січня і протягом тижня на киян та гостей міста очікують святкування як у центрі столиці України, так і в її різних районах

Про це повідомляє прес-центр Київської міської державної адмінстрації.

Зокрема, на Софійській площі відбудеться святкування Різдва Христового, там пройде хода звіздарів і Різдвяний концерт.

На площі Лесі Українки аж до 15 січня на дітей і дорослих очікують розваги у рамках культурно-мистецького проекту "Містечко Санти".

Читайте також: 8 зворушливих різдвяних реклам. Для тих, у кого немає святкового настрою

Святкування Різдва передбачені також і у багатьох районах столиці.

У Голосіївському районі протягом січня триватиме проект "Новий рік у Голосієво" в парку культури та відпочинку ім. М. Рильського. Передбачено тематичне ілюмінаційне оформлення парку та фонтану, святковий ярмарок, розваги та зимові активності. 

У Дарницькому районі з 4 до 9 січня проходить інтерактивна дитяча казка "Зимові розваги" у дитячо-юнацькому центрі (вул. К. Заслонова, 14). 12 січня з 16:00 до 17:00 – конкурс колядок і щедрівок "Новорічно-різдвяний калейдоскоп" у Центрі інтегративного професійного навчання дітей та молоді (Харківське шосе, 121/3). 15 січня о 17:00 на базі Дитячої школи мистецтв № 9 (вул. Є. Харченка, 47) відбудеться фольклорне свято "Ой, прийшла коляда!" за участю школярів. Також протягом січня в усіх бібліотеках району триватимуть різноманітні святкові заходи.

Читайте також: Що означає Різдво Христове для українців: традиції, ворожіння, вірування