Останні дії Ноздровської перед вбивством. Відтворення подій поліцією

Українським правоохоронцям вдалося частково встановити, що робила правозахисниця Ірина Ноздровська перед тим, як її вбили

Про це заявив перший заступник очільника Національної поліції В'ячеслав Аброськін в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Він зауважив, що правоохоронці вже частково відтворили перебіг подій у день смерті жінки. Зокрема, вони описали, як правозахисниця йшла з роботи і опинилася у тому місці, де знайшли її тіло. 

"Вона вийшла на метро "Героїв Дніпра", сіла, найімовірніше, в маршрутне таксі і доїхала практично до свого будинку", - наголосив Аброськін.

Він зазначив, що камери спостереження біля метро зафіксували Ноздровську,там її бачили востаннє. Правоохоронці встановили практично всіх водіїв "маршруток", які курсують від станції "Героїв Дніпра", однак того, хто віз Ноздровську, ще не знайшли.  

"Можу точно сказати, що близько 17-ї години Ірина розмовляла з матір'ю, через пару хвилин було зафіксовано ще одне з'єднання - тоді Ірина сказала, що не може зараз говорити. Це була її остання розмова з рідними. Ми зафіксували роботу мобільного телефону Ноздровської майже до 19 годин 29 грудня. тобто він був увімкнений", - додав Аброськін.

Таким чином, на думку поліції, правозахисниця або доїхала від метро додому, де її чекали вбивці, або ж вона їхала разом із вбивцею.

Аброськін підсумував, що Ноздровська померла ввечері 29 грудня, однак точний час вдасться дізнатися лише після проведення комплексної експертизи.

Читайте також: Убивство правозахисниці Ноздровської. Все, що відомо