Працівникам Білого дому заборонили використовувати свої мобільні телефони

Гостям та співробітникам Білого дому заборонили використовувати особисті мобільні телефони під час перебування у західному крилі резиденції президента США

Обмеження почне діяти із початку наступного тижня, йдеться у повідомленні прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс, повідомляє Bloomberg.

"Безпека і недоторканність технологічних систем Білого дому є пріоритетом адміністрації Трампа, тому починаючи з наступного тижня в Західному крилі більше не дозволені особисті пристрої – ні гостям, ні персоналу", – зазначила Сандерс.

Читайте також: Весь світ дізнався про подружні зради 30 млн людей. Як хакери викрадають те, що люди найбільше приховують

Вона сказала, що співробітники зможуть продовжувати свою роботу на робочих пристроях. Службовці вже стурбовані тим, що у разі нагальної потреби їхні рідні чи близькі не зможуть з ними зв’язатись.

Заборони вимагав керівник апарату Білого дому Джон Келлі з міркувань безпеки, пояснивши, що до бездротової мережі Західного крила підключено багато пристроїв. При цьому особисті смартфони недостатньо захищені від зламу.