На окуповану територію передали тіла ліквідованих на Донбасі росіян та найманців

У суботу, 6 грудня 2017 року, дні на КПВВ "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію передали останки загиблих на Донбасі представників російсько-терористичних військ

П ро це повідомляє прес-центру штабу АТО.

"На КПВВ "Станиця Луганська" в межах гуманітарного проекту Збройних сил України "Евакуація-200" провели передачу останків тіл загиблих, імовірно, представників незаконних збройних формувань. Вони у вересні минулого року були знайдені пошуковою групою цивільно-військового співробітництва поблизу міста Щастя", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожКого судити на Донбасі. Досвід покарання вбивць Третього рейху

Зазначається, що унаслідок тісної міжвідомчої співпраці Збройних сил України, Національної поліції України та органів судово-медичної експертизи було встановлено особи загиблих. Після проведення необхідних слідчих дій та ДНК-експертизи були знайдені родичі загиблих, які проживають на тимчасово окупованій території Луганської області.

Читайте також: Приватне військо Вагнера. Історія підполковника з України, який очолив особисту армію Путіна

"Ми проводитимемо пошукові роботи в межах проекту "Евакуація-200" із виявлення останків загиблих і передачі їх після проведення експертизи сім'ям", - зазначив командир групи майор Олег Нещадим.

Під час отримання тіл були присутніми представники Всеукраїнського союзу ветеранів війни в Афганістані, які співпрацюють у межах проекту.