Ще одного оскароносного продюсера звинуватили у згвалтуваннях

Чотири жінки звинуватили відомого канадсько-американського режисера і сценариста Пола Хаггіса в сексуальних домаганнях та згвалтуванні.

Наприкінці минулого року одна жінка подала проти Хаггіса судовий позов, стверджуючи, що він згвалтував її, передає інформагенція AP.

Після цього ще три жінки, які вирішили зберегти анонімність, виступили проти 64-річного режисера зі звинуваченнями. Інциденти, за їхніми словами, відбувалися в різний час в період з 1996-го по 2015 рік.

Зокрема, одна з постраждалих стверджує, що Хаггіс більше 20 років тому згвалтував її. Жінці тоді було 28 років, вона працювала на знімальному майданчику одного з телешоу, яке продюсував Хаггіс. Сценарист нібито попросив її прийти до нього в офіс, де схилив до небажаної близькості. Решта жінок також заявили, що Хаггіс домагався їх.

Сам режисер заперечує звинувачення на свою адресу. Як заявила його адвокат Крістін Лепера, Хаггіс "нікого не гвалтував". Що стосується позову, поданого однією з жінок, то Хаггіс заявив, що вона займалася вимаганням, вимагаючи з нього 9 млн доларів. У зв'язку з цим режисер вже подав зустрічний позов.