Нацполіція просить звертатися на "гарячу лінію" усіх тих, хто бачив, як правозахисниця Ноздровська верталася додому

Станом на 15.00 неділі, 7 січня 2017 року, поки що ніхто не звернувся на "гарячі" лінії Департаменту карного розшуку Нацполіції з додатковою інформацією, яка допомогла б встановити особу вбивці правозахисниці Ірини Ноздровської

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

" ...Незважаючи на наші заклики та прохання надати будь-яку інформацію, яка б допомогла встановити свідків, з’ясувати обставини вбивства Ноздровської та знайти особу, яка скоїла цей злочин, ніхто не звернувся на гарячі лінії Департаменту карного розшуку Нацполіції. Навпаки жоден із можливих свідків поки що не забажав повідомити про себе до поліції", написав він.

За словами Аброськіна, сьогодні зранку він доповів про це т.в.о міністра внутрішніх справ Сергію Яровому.

Окрім того, під час їхньої зустрічі було представлено результати роботи слідчо-оперативної групи за фактом вбивства Ноздровської протягом останніх трьох днів, подробиці про які Аброськін, з огляду на таємницю слідства, наводити не став.

"Ще раз наголошую - , але все ж таки ми продовжуємо оперативно-розшукові заходи, зокрема й по встановленню попутників загиблої, які могли разом з нею їхати (з Києва - ред.) до Демидова", - додав перший заступник голови Нацполіції.

 

Читайте також: Убивство правозахисниці Ноздровської. Все, що відомо