У Львові водійка збила 2 поліцейських, одного з них 500 метрів "прокатила" на капоті

У Львові водійка з ознаками наркотичного сп’яніння збила патрульного і провезла його півкілометра на капоті

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Львівської області на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент стався 7 січня близько першої години дня на вулиці Генерала Чупринки. Там патрульні зупинили автівку Peugeot 208, яка виїхала на трамвайну смугу зустрічного руху.

Водій автомобіля - жінка з ознаками наркотичного сп’яніння - відмовилася надавати правоохоронцям документи. Під час цього жінка раптом почала рух і спочатку наїхала на одного інспектора, якого від удару відкинуло убік.

"А тоді, вивернувши кермом, збила другого інспектора і повезла його на капоті. Провізши його раніше згаданою вулицею, повернувши на вулицю Ю.Захаревича, а згодом на вулицю Котляревського – скинула патрульного з капоту і на великій швидкості покинула місце пригоди", - розповіли у поліції.

Потерпілого патрульного відвезли до лікарні, де у нього діагностували забої, садна та перелом руки.

Зловмисницю все ж знайшли: її автівка була припаркована на подвір’ї на вулиці Княгині Ольги. Сама жінка, за словами свідків, сховалася у під’їзді.

"26-річна жінка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху і свого часу відео, де львів’ян обурила поведінка та порушення згаданої особи, навіть потрапило в інтернет-мережу", - підсумували правоохоронці.