Вбивство Ноздровської: підозрюваного заарештували на 2 місяці

У Вишгородському районному суді Київської області обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві юристки Ірини Ноздровської Юрію Россошанському

Про це передає Еспресо.TV.

Суд погодився з проханням прокуратури і вирішив взяти Россошанського під арешт на 60 днів.

"При вирішенні питання про обрання запобіжного заходу згідно статті 178 КПК України суд врахував, що Россошанський підозрюється у вчиненні тяжкого злочину і є ризик ухилення його від досудового розслідування. Це визнано обгрунтованим, оскільки Россошанський втік з місця вчинення злочину, знищив частину речових доказів. Крім того, він може впливати на потерпілого і перешкоджати слідству. Суд ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без визначення можливості внесення застави", - сказав суддя.

У залі Вишгородського райсуду Россошанський заявив, що з підозрою згоден, а з триманням під вартою - ні. Адвокат обвинуваченого також вважає, що утримання під вартою - занадто суворий захід.

Як написав у Facebook народний депутат Антон Геращенко, Юрій Россошанський і Ноздровська випадково зіткнулися на зупинці маршрутки в селищі Демидів. Між ними почалася словесна сварка, в ході якої Россошанський вихопив з кишені саморобний ніж і ударив ним в горло Ноздровську. Після чого, він схопив її тіло, закинув на плечі і виніс з місця злочину для того, щоб потім втопити в річці.

 

Читайте також: Вбивство правозахисниці Ноздровської. Всі подробиці