Адвокат Ноздровської пояснив, чому сумнівається, що юристку вбив Россошанський

Адвокат Анастасії Ноздровської Олександр Панченко не впевнений у тому, що правозахисницю Ірину Ноздровську вбив Юрій Россошанський

Про це адвокат заявив після засідання Вишгородського райсуду Київської області, на якому обирали запобіжний захід Россошанському, передає УНІАН.

"Я дуже хочу побачити судово-медичну експертизу, яким був характер тілесних ушкоджень, механізми їхнього завдання, що призвело до смерті та звірити ці дані з матеріалами, озвученими сьогодні в суді. Тому що він (Россошанський, - ред.) показав, що робив, це не можна нічим перевірити. Якщо нам не нададуть матеріали слідства, а дадуть якусь відписку, ми будемо скаржитися і думати, що слідство щось приховує. А в цьому випадку воно може приховувати одне - іншу особу, причетну до вбивства", - сказав Панченко.

Адвокат сумнівається у тому, що лише Россошанський брав участь у вбивстві або що взагалі він був вбивцею.

"Як представники потерпілих, ми маємо підтримувати державне обвинувачення, просити покарання для підозрюваного. Але як можна просити покарати людину, якщо ми не впевнені, що вона має відношення до вбивства", - наголосив Панченко.

Адвокат також висловив сумніви, що можливості Россошанського скоїти вбивство, не виключаючи самообмову Россошанського.

"Мені б дуже було цікаво подивитися, як Россошанський у 64 роки несе півтора кілометри тіло жінки, спокійно закинувши його на плече", - зауважив Панченко.

Читайте також: Вбивство правозахисниці Ноздровської. Всі подробиці