Адвокат Ноздровської: нас ознайомили з 15% справи, навіть ЗМІ і нардепи знають більше

Адвокати родини вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської стверджують, що слідчі досі не надали їм достатньо матеріалів у цій справі

Про це в ефірі Еспресо.TV заявила адвокат родини Ноздровських Таміла Ульянова.

Вона відреагувала на слова директора комунікацій МЗС Артема Шевченка, який в ефірі Еспресо розповів про те, що адвокатів ознайомили зі справою у тому обсязі, що на данній стадії процесу слідчі та процесуальний керівник вважають за можливе.

"Вибачте, але це не правда. Тому що нас ознайомили може з 10-15% від усього матеріалу. Якщо така інформація приховала від людського ока, то чому вона висвітлюється слідством у пресі", - наголосила Ульянова.

За її словами, такі матеріали, натомість, з'являються на сторінках народних депутатів, радників міністрів, експертів, у ЗМІ, а от від адвокатів - приховується.  

Читайте також: Вбивство правозахисниці Ноздровської. Всі подробиці

11 січня на прес-конференції адвокати Ноздровської заявили, що не вважають ДНК Россошанського на тілі правозахисниці доказом його провини. Напередодні заступник очільника Нацполіції В'ячеслав Аброськін заявив, що перші результати експертизи показали, що на тілі Ноздровської було ДНК Россошанського

Адвокати також заявили, що за ними стежать невідомі особи, які намагаються з'ясувати подробиці їхнього особистого життя.