Мешканка Макіївки везла через лінію розмежування списки бойовиків

На контрольному посту "Березове", що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прикордонники Донецького загону виявили в одному з авто речі та предмети бойовиків

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Автомобілем "Чері" керувала жінка. Вона прямувала з Макіївки, що на цей час знаходиться на тимчасово неконтрольованій території, до Волновахи. Під час оформлення співробітники Держприкордонслужби ініціювали проведення поглибленого огляду спільно з представниками фіскальної служби.

Як результат, в багажнику транспортного засобу було знайдено символіку "ДНР", номерний жетон батальйону "Восток", 5 набоїв "Флобера" та список "військовослужбовців ДНР" із розмірами одягу, позивними і антропометричними даними. Варто сказати, що жетон знаходився в коробці з кремом.

Як пояснила жінка, речі їй, начебто, не належать, оскільки деякий час назад вона купила цю автівку, а знайдені предмети з того часу знаходилися в транспортному засобі.

По цьому факту поінформовано Службу безпеки України, Національну поліцію та штаб АТО. Наразі тривають подальші перевірочні заходи.