"Я це зробив, щоб вам було спокійно". З'явилася записка Россошанського після вбивства Ноздровської

З'явилися фото записки підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрія Россошанського, яку він написав вже після затримання

Про це повідомляє "Обозреватель".

Россошанський у записці, адресованій дочці Юлії, зізнається у вбивстві Ноздровської. Він стверджує, що причиною став його психологічний стан.

"Я це зробив тільки для того, щоб вам було спокійно. Це в стані, коли терпіти було все нестерпно. Приховувати я нічого не міг. Зробив це ввечері, коли вийшла з автобуса, кричала мені: "Вбивця", ось я і зірвався. Ніхто не знав, я нікому, ні тобі, ні матусі, нікому не говорив. Ще раз прости, якщо щось не так", - написав Россошанський доньці.

Також він сподівається на статтю 116 - "умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання", що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

"Побачимося дуже не скоро. Буду сподіватися на 116 статтю", - написав він в записці.

Ймовірно, йдеться про записку, згадану заступником голови Нацполіції В'ячеславом Аброськіним під час брифінгу 10 січня. Тоді він розповів про записку, написану в присутності правоохоронців.

"Записка була написана в присутності співробітників поліції, про те, що він визнає свою провину, про те, що він кається, про те, що він приносить вибачення перед своєю сім'єю. Ця записка була передана дружині", - повідомив Аброськін.

Читайте також: Вбивство правозахисниці Ноздровської. Всі подробиці