У Луцьку розвісили оголошення про "бивні мамонта". У міськраді кажуть, що це реклама наркотиків

У середмісті Луцька з'явилися дивні оголошення з приводу придбання "бивнів мамонта" та "рогів сайгака", котрі виявилися прихованою рекламою наркотиків

Луцька міська влада встановила, що оголошення про нібито купівлю бивнів мамонта виявились рекламою наркотиків, повідомляє прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

"Вулиці Луцька заполонила дуже дивна реклама. Практично в кожному районі міста невідомі громадяни обклеїли електроопори банерами з незвичною пропозицією. Люди готові купити роги сайгака, бивні моржа та мамонта, а також зуби кашалота. Набравши вказаний на оголошеннях номер та поспілкувавшись з потенційними покупцями, складається враження, що на афішах вказані якісь закодовані терміни, які знає лише обмежена кількість людей. І не зовсім здорових", - йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що це прихована реклама наркотичних засобів.

"Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька очистили вулиці від незаконної та непотрібної реклами, а мисливці за рогами сайгака від зустрічі та придбання таких рогів та бивнів відмовились", - йдеться у дописі.

Двох осіб, які розміщували ці оголошення затримано.