Через відсутність мобільного зв'язку від Vodafone жителі Донецька стоять у чергах по картки місцевого оператора

У Донецьку біля магазинів проросійського мобільного оператора "Фенікс" простяглися метрові черги з охочих купити картку мобільного зв'язку

Про це повідомляє УНІАН.

Попри сніг жителі Донецька займають чергу до магазинів оператора мобільного зв'язку "Фенікс". А перекупники вже продають картки за ціною, що у вісім разів вища за реальну. 

"Люди бігають по відділеннях пошти, намагаються купити стартовий пакет місцевого телефонного оператора "Фенікс", але їх у продажу вкрай мало. Перекупники вже продають на радіоринку Маяк ці стартові пакети по 1000 рублів (500 грн) за штуку, тоді як звичайна ціна - 120 рублів (60 грн)", - розповіла місцева жителька, передає Gazeta.ua

За інформацією сепаратиських ЗМІ, за 4 дні база клієнтів мобільний оператор "Фенікс" збільшилась на 50 тисяч користувачів. Підраховують, що на цьому компанія заробила мінімум 3 млн гривень (6 млн рублів).

Як повідомили Еспресо.TV місцеві мешканці, подібна ситуація нині і в окупованому Луганську.

За словами місцевих жителів, люди в Луганську в паніці, намагаються купити стартові пакети місцевого мобільного оператора "Лугаком". Однак величезні черги заважають це зробити.