На Одещині через негоду закрили пункти пропуску на кордоні

Через негоду в Одеській області обмежено роботу низки пунктів пропуску на українсько-молдовському кордоні

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, наразі через негоду в Україні у деяких районах Одеської області відбулося обривання ліній електропередач та знеструмлення, що призвело до ускладнення руху через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні.

Наразі в Одеській області не здійснюється пропуск в пунктах пропуску "Долинське" (Ренійський район) та "Табаки" (Болградський район), а пасажиро-транспортний потік перенаправляється у найближчі пункти пропуску "Рені" та "Виноградівка", де несуть службу прикордонники Ізмаїльського загону.

Крім того, тимчасово не проводиться оформлення транспортних засобів в пунктах пропуску "Градениці" (Біляївський район) та "Серпневе" (Тарутинський район). Рух перенаправлений у сусідні пункти пропуску - "Кучурган" (Роздільнянський район) та "Малоярославець" (Тарутинський район), що на ділянці відповідальності Білгород-Дністровського району.

Прикордонники просять громадян, які планують перетинати кордон у цих автомобільних пунктах пропуску утримуватися від поїздок найближчим часом.