У Києві після зіткнення з Mercedes Toyota вилетіла на пішохідний перехід і знесла дорожній знак

У Києві, у Печерському районі не розминулися на дорозі два люксові автомобілі

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, зі слів свідків, кросовер Mercedes рухався по вулиці Івана Кудрі від Либідської в напрямку бульвару Лесі Українки.

В цей час позашляховик Toyota Land Cruiser Prado рухався по вулиці Філатова від бульвару Дружби народів і не пропустив на перехресті Mercedes, який рухався по головній дорозі. Від удару Toyota вилетіла на пішохідний перехід, ще й знесла дорожній знак. На щастя, людей в цей час не було і ніхто не постраждав.

Більш істотних пошкоджень зазнав Mercedes, втім серйозних травм люди в аварійних автомобілях не отримали, тому допомога медиків не знадобилася. На місці працюють поліцейські.

Відзначимо, що на перехресті вже півроку встановлені світлофори, але до цих пір так і не підключені, що і призводить до таких аварій.

Вартові Еспресо нагадують водіям, що у зв'язку з ускладненням погодних умов видимість обмежена, а гальмівний шлях у автомобілів зріс. Відповідно варто неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, в першу чергу, швидкісного режиму.