У Дніпрі молодик спровокував масову бійку біля нічного клубу, 2 людей опинилися у лікарні

20 січня, близько 4:00, біля входу в нічний клуб Moulin Rouge у місті Дніпро зав'язалася масова бійка

На місце події прибуло кілька екіпажів патрульної поліції, 2 постраждалих ушпиталено, повідомляє місцеве видання Інформатор.

"Коли в клуб зайшов хлопець, в футболці Superman, він відразу почав чіплятися до мене й моєї подруги: казав, що дасть запотиличник, просив віддати йому коктейль. Потім охорона вивела нас з клубу, хоча ми не порушували порядок. Біля входу почалася бійка, в яку вплуталися перехожі", - розповіла дівчина, що стала свідком масової бійки.

Біля входу в клуб на той момент справді знаходилося багато молодих людей із закривавленими руками, обличчями й одягом. Один з хлопців був в одних джинсах. Учасники інциденту навіть після приїзду поліцейських продовжували голосно лаятися й лихословимти.

Внести ясність й пояснити, що сталося біля клубу, зміг командир батальйону патрульної поліції Дніпра Денис Пєтухов:

"Тут була масова бійка. Деякі з опитаних людей вказують на одного і того ж чоловіка. За їхніми словами, саме він є ініціатором. Чоловіка відвезли в райвідділ. У бійці постраждали двоє людей і їх доставили в лікарню. У потерпілих, за попередньою інформацією, легкі тілесні ушкодження. Розбиратись у причинах і з'ясовувати, який ступінь тілесних ушкоджень, буде слідчо-оперативна група".