Представникам Нацагентства з управління активами чинять опір в одній із квартир Клименка

Співробітники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів, зробили спробу прийняти в управління квартиру в одному з житлових комплексів Києва

Про це повідомляє прес-центр агентства.

Відповідно до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно власником квартири є ТОВ "Компанія з управління активами Ексельсіор". Квартира передана в управління Національному агентству ухвалою Печерського районного суду Києва.

Як повідомили у агентстві, невідомі особи, порушуючи ухвалу суду та вимоги закону, чинять перешкоди та супротив представникам Національного агентства та Головної військової прокуратури щодо виконання рішення суду та передачі квартири в управління агентству.

Також уточнюється, що Національному агентству передано в управління квартиру 32 площею 200,8 кв.м. за адресою: Київ, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27 Б.

"Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню є злочином відповідно до статті 382 Кримінального кодексу України", - додають в агентстві.

У ЗМІ інформують, що дана квартира належить колишньому міністру доходів і зборів України Олександру Клименку, який обіймав цю посаду за часів президентства Віктора Януковича.

Читайте також: Підпільна імперія податківця Януковича. Хто такий Клименко і навіщо йому тисяча вагонів