Україна отримає перспективу членства в ЄС у 2021 році, - Порошенко

Україна матиме перспективу членства в Євросоюзі в 2021 році за підтримки Польщі та Литви

Про це заявив президент Петро Порошенко під час інтерактивної сесії "Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?" у Давосі, повідомляє Еспресо.TV.

Він зауважив, що у країн Євросоюзу та всього вільного світу має бути один порядок денний і вони повинні бути максимально об'єднаними довкола загальних цінностей, а не грошей.

Завдяки цьому, на його переконання, вдасться здобути перемогу над фейковими новинами, а також у пропагандистській та інформаційній війні. 

"І єдине, що зміниться, це те, що у 2021 році Україна за підтримки Польщі та Литви отримає перспективу членства в Євросоюзі", - наголосив Порошенко.

Він також зауважив, що вважає боротьбу з корупцією в Україні пріоритетом своєї президентської політики. Таким чином, за його словами, він робить це не через введення безвізового режиму чи надання траншу МВФ.

"Я створив незалежні антикорупційні органи - НАБУ, САП, які ефективно працюють разом з іншими інституціями і вже демонструють перші результати", - підсумував Порошенко.