В Україні стало на одного мільйонера більше. Новини компанії

Владислав Базанович із Білої Церкви виграв 1 мільйон гривень, удача усміхнулась чоловікові 14 січня, у новорічній акції лотереї "Лото-Забава" - "Даруйте казку собі та близьким"

Про це передає Еспресо.TV.

Щасливчик разом із дружиною приїхав до столиці на запрошення оператора державних лотерей М.С.Л., щоб взяти участь в ексклюзивній програмі "Два дня з життя мільйонера" від "Клубу мільйонерів "М.С.Л.".

Гостей з Білої Церкви зустріли на білосніжному лімузині та подарували їм сертифікат на низку мільйонерських розваг.

"Ми катались на автомобілях, смачно обідали в ресторані, лімузин був шикарний. Він возив нас всюди, був готель, а яка була чудова фотосесія. Ми дуже щасливі, що у нас був такий чудовий час, який ми провели разом", - розповіли Владислав і Оксана Базанович.

Окрім цьго подружжя отримало майстер-клас з екстремального водіння. А наостанок їм подарували унікальний, дійсно мільйонерський дрифт на лімузині!

У лотерею "Лото Забава" Владислав разом із своєю дружиною грає дуже нерегулярно, купують білети один раз у півроку.

"До цього не вигравали, це перший серйозний виграш. Ми навіть не вигравали незначних сум, але завжди хотіли виграти мільйон, настрій був на мільйон. Чоловік сказав: "Купи 3 білети лото-забава – вже пора нам вигравати наш мільйон", - розповіла Оксана Базанович.

Коли ж нарешті у лотереї випала виграшна комбінація, мільйонер спав. Його дружина досі не може повірити у виграш, і зізнається, що коли зрозуміла, що родина отримає мільйон, стрибала від щастя.

Виграні гроші родина планує витратити на справді грандіозні покупки і радить всім грати в лотерею та вірити у свою перемогу.

"Плануємо вирішити квартирне питання, відпочити та дружині купити маленький автомобіль. Обов'язково треба вірити, без віри не буде нічого, треба грати і вигравати", - сказав Владислав.