У центрі Львові викрили БДСМ-студію з цілим арсеналом батогів: година коштувала 4,5 тис. грн

У центрі Львова в квартирі викрили БДСМ-студію еротичного масажу, де надавали чоловікам платні сексуальні послуги

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

Студію відкрила 26-річна уродженка Київської області. Жінка орендувала приміщення квартири, в якій працювали дівчата, розповсюджувала рекламу салону, приймала замовлення від клієнтів, вела бухгалтерію та займалась іншими господарськими питаннями. А також періодично сама надавала платні сексуальні послуги клієнтам.

Поліцейські встановили, що у студії працювали четверо дівчат, котрі, окрім еротичних масажів, надавали платні сексуальні послуги чоловікам. Вартість таких послуг становила від 800 до 4500 грн за одну годину. 

Під час обшуку поліцейські вилучили зі студії БДСМ-девайси, засоби контрацепції та гігієни, оргтехніку, яка використовувалася для розповсюдження реклами про діяльність студії. А також кошти, виручені за надання платних сексуальних послуг та чорнові записи про роботу з клієнтами та бухгалтерію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статею "сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Санкція статті передбачає покарання від трьох до п’яти років позбавлення волі. 

Працівників салону притягнули до адміністративної відповідальності за статею "заняття проституцією".