Євролотереї розігрують € 200 мільйонів, переможцем може стати громадянин України. Новини компанії

Українці більше не повинні обмежуватися місцевими лотереями. Тепер кожен може випробувати удачу за межами України, беручи участь в найважливіших лотерейних тиражах по всьому світу онлайн

Прямо зараз, на сайті TheLotter.com можна придбати офіційні білети європейської лотереї ЄвроМільйонс, з грандіозним джекпотом € 108 мільйонів.
 
Але це ще не все - друга за популярністю загальноєвропейська лотерея, Евроджекпот, досягла свого максимального джекпоту в 90 мільйонів євро, і це, безумовно, історичний момент.
 
Сума джекпоту становить € 90 мільйонів! Це найвища відмітка, на якій він буде залишатися до тих пір, поки хтось його не виграє. Будь-які додаткові кошти, отримані від продажу квитків, дістануться переможцям в наступній призовий категорії (в минулий раз ця сума склала € 20 мільйонів). І найголовніше: якщо за результатами наступного тиражу ніхто з учасників так і не стане переможцем в першій призовий категорії, джекпот цілком перейде переможцям у другій призовий категорії. Взяти участь в тиражі лотереї Євроджекпот можна тут.
 
Як офіційно брати участь в тиражах європейських лотерей онлайн?
 
Якщо ви хочете поборотися за джекпот європейської лотереї, будучи громадянином України, ви можете зробити це двома способами.
 
1. Перетнути кордон та придбати квиток особисто
 
Ви можете особисто відправитися в одну з 17 європейських країн, щоб придбати квиток лотереї Євромільйони у офіційного рітейлера, за умови, що потім ви не будете вивозити його за межі Європи.
 
2. Зареєструватися на сайті TheLotter і взяти участь в лотереї онлайн
 
Українці можуть брати участь в лотерейних тиражах Євромільйони нарівні з резидентами 17 країн-учасниць. Все, що для цього потрібно зробити - купити лотерейні білет для участі в тиражі Євромільйони онлайн, вибрати п'ять основних номерів (1-50) і два номери «лакі стар» (1-12).
 
Брати участь в Євромільйонах можна і з систематичної формою, що значно підвищить шанси на виграш джекпоту і другорядних призів.
 
Наталя з України виграла $ 1 мільйон на TheLotter
 
Ексклюзивне фото з переможницею $ 1 мільйона на сайті TheLotter. У вересні цього року Наталія з України виграла $ 1 мільйон у лотерею США
 
П'ять номерів принесли 23-річній Наталії з України виграш в $ 1 мільйон у лотерею США Мега Мілліонс. За результатами тиражу 26 вересня 2017 г. Наталія вгадала п'ять основних номерів з виграшної комбінації - 1, 10, 57, 66 і 75 і стала володаркою фантастичного призу другої категорії, $ 1 мільйон доларів.
 
Ми віримо, що фантастичний виграш Наталії - лише перша ластівка в серії незабутніх перемог, які чекають українців на арені світового лото. Не пропустіть свій шанс, купуйте квитки Євромільйонів прямо зараз.