Бренд VOVK презентував нову колекцію весняно-літнього одягу. PR

У столиці презентували Campaign весна-літо 2018, новий одяг розробили з урахуванням останніх світових тенденцій

Про це повідомляє Еcпресо.TV.

Над створенням моделей працювали засновник компанії VOVK Тетяна Семенченко та модельєр Андрій Уваров.

"Мене часто надихає тканина. Я можу побачити тканину і надихнутися лише одним принтом або смужкою, або тим як вона блищить. У нашій новій колекції ми використовували дуже багато яскравого принта, екошкіру, легкість, романтизм, прозорість", - сказав Уваров.

Бренду на українському ринку вже 6 років. За цей час відкрилися студії у найбільших містах України. Перша з них на площі Льва Толстого у Києві. Над створенням нових моделей одягу працюють понад 300 спеціалістів різних напрямків — від швей, модельєрів і до стилістів, які щоденно у студіях з усмішкою зустрічають покупців.

"Ми розвиваємо також сервіс обслуговування. У кожній студії у нас виділяється максимальна кількість часу для навчання стилістів, кожен клієнт, який увійшов до нас у студію отримує індивідуальний підхід, бо у кожного свої потреби. Клієнти, які заходять на територію студії, вже відчувають себе, як вдома", - сказала керівник роздрібної мережі VOVK Оксана Воробей.

Для молоді вишуканість та індивідуальний підхід особливо до вподоби.

За темпами розвитку та довірою клієнтів VOVK один з лідерів української фешн-індустрії. Торік отримав престижні премії "Cosmopolitan awards", "Золотий символ якості товарів та послуг" та "Вибір року 2017". Останню - вже другий рік поспіль.