У столиці сталася ДТП за участю автомобіля поліції охорони

У Києві, у Голосіївському районі, на перехресті вулиць Конєва та Ломоносова сталася ДТП за участю автомобіля поліції охорони

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, працівники поліції охорони переслідували автомобіль Volkswagen Multivan, водій якого обгрунтувано підозрювався у керуванні машиною напідпитку.

На вимоги зупинитися водій мікроавтобуса Фольксваген лише ще більше натиснув на газ і, не зупиняючись, проскочив перехрестя Ломоносова-Конєва не надавши переваги в русі малолитражці Chery. Водій Chery, застосував екстренне гальмування і розминувся з мікроавтобусом (що і вберегло його від вірної смерті разом зі своєю пасажиркою), а от Volkswagen Jetta поліції охорони розминутися не зміг. На щастя, водій автомобіля поліції охорони теж скинув швидкість, хоча не повністю, через що і відбулося зіткнення.

Від удару обидва автомобілі притерлися, після чого врізалися у припарковані автомобілі. На щастя, в цій аварії не постраждали, чого не скажеш про пошкоджені 4 автомобіля. Самого ж винуватця ДТП наздогнали патрульні поліцейські через 500 метрів. Чоловік заїхав на паркінг торгового центру, заглушив двигун і пересів на пасажирське місце, сказавши, що він за кермом не був. Водій, який представився радником депутата, мав всі ознаки алкогольного сп'яніння, але від експертизи на Драгері відмовився. Тим не менше, поліцейські у присутності двох свідків все одно склали протокол  про керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Водія забрали у райвідділ, а машину - евакуювали на штрафмайданчик.