Смертельна ДТП у Києві: тікаючи від поліції, водій Mercedes врізався в 4 авто

У Києві на проспекті Шухевича (Ватутіна) сталася жахлива ДТП зі смертельними наслідками

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, патрульні поліцейські побачили, як водій люксового позашляховика Mercedes GL, з незрозумілих причин, повертаючи з бульвару Перова на проспект Шухевича (Ватутіна), поїхав проти руху в напрямку Московського мосту.

Поліцейські, побачивши такий неадекватний маневр, поїхали за ним, щоправда, згідно правил, по своїй смузі - вони спостерігали за його рухом через відбійник. Водій Mercedes, коли побачив, що поруч (через відбійник) рухається поліцейський Toyota Prius з увімкненими проблисковими маячками, лише пришвидшив рух, намагаючись відірватися.

По смузі зустрічного руху зі швидкістю більше 100 км/годину водій зміг проїхати майже два кілометри, після чого сталася масова жахлива ДТП. За попередніми даними, спочатку Mercedes GL зіткнувся з таксі Dacia Logan, що рухався у лівій смузі. Зі слів свідків, в результаті потужного удару таксі відкинуло назад на мікроавтобус Toyota, що рухався позаду нього. Після цього удару таксі перелетіло через відбійник на смугу зустрічного руху. В цей час Mercedes, який почало крутити по дорозі,  зіткнувся ще з Audi Q5 та мікроавтобусом Opel Vivaro.

В результаті ДТП водій Dacia Logan (приблизний вік 50 років) та 35-річна жінка-пасажир таксі померли на місці ДТП. Медики "швидкої" госпіталізували жінку-пасажира мікроавтобуса Opel, а також горе-водія Mercedes GL. За словами свідків, він мав ознаки алкогольного сп'яніння, так це чи ні - встановить медична експертиза. Водій Audi Q5, на автомобіль якого також прийшовся дуже потужний удар серйозно не постраждав, так як скористався пасом безпеки. На місці ДТП працювали поліцейські та слідчо-оперативна група, працівникам якої доведеться встановити точний механізм дорожньо-транспортноі пригоди.