Гері Олдмена звинувачують у домашньому насильстві

Колишня дружина Гері Олдмена розповіла, як він її душив та бив при власних дітях

Про це передає The Independent.

У паперах про розлучення 2001 року нині колишня дружина актора Донья Фіорентіно зазначила, що була жертвою сімейного насилля. Жінка, що народила актору 2 дітей, пише, що одного разу вона схопила слухавку, щоб подзвонити до поліції. Олдмен одразу схопив її рукою за горло та почав душити.

"Гарі схопив слухавку з моєї руки і три або чотири рази вдарив мене нею в обличчя. Обидва наші хлопці плакали", - розповідає Донья.

Однак Олдмен наполегливо заперечував обвинувачення та стверджував, що вони "повні побрехеньок, інсинуацій та напівправд".

У результаті ще у 2001 році актор отримав повну право на опіку над дітьми.

Фіорентіно, що зараз прокоментувала шлюб з актором, розповіла, що Олдмен був дуже емоційно нестабільною людиною.

"Наш шлюб був довжелезним падінням зі скелі, в якому трапилося безглузді речі, через які я повністю втратила свою самооцінку. По завершенні шлюбу я була розбита. Для мене було краще стати жертвою величезної акули, ніж знову пройти через цей досвід", - розповіла Донья.

  • На початку жовтня в The New Yorker і The New York Times вийшли статті про численні скарги жінок на домагання з боку Харві Вайнштейна. 
  • Поліція почала розслідування проти голлівудського продюсера через сексуальні домагання. Зокрема, справа стосується акторки Люсії Еванс, яка розповіла що в 2004 році Вайнштейн примусив її до орального сексу.
  • 10 жовтня 2017 року продюсер і засновник кіностудії Гарві Вайнштайн був вимушений покинути власну компанію The Weinstein Company, яку він створив разом із свої братом Бобом, через секс-скандал.