На Сумщині вандали розбили меморіальну дошку солдату, який загинув в зоні АТО

У Кролевці Сумської області вандали розбили меморіальну дошку загиблому в зоні проведення АТО бійцю 58-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України Олександру Терещенку

Меморіальну дошку, встановлену 22 січня цього року на будівлі міської школи № 2, де навчався Терещенко, невідомі зловмисники розбили на дрібні частини, повідомляє УНІАН.

"Оскільки камер відеоспостереження на школі немає, за фактом знищення меморіальної дошки загиблому в АТО військовослужбовцю працівники Кролевецького відділення поліції проводять перевірку. За її результатами вирішуватиметься питання про кваліфікацію події", – зазначила керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області Ельвіра Біганова.

Терещенко у 2014-2015 рр. під час третьої хвилі часткової мобілізації проходив службу в Нацгвардії. 30 січня 2017 року уклав новий контракт на проходження військової служби. Останнім часом служив командиром гармати бригадної артилерійської групи 58-ї ОМБр. Загинув у ніч з 13 на 14 грудня 2017 року при виконанні бойового завдання у Новоайдарівському районі Луганської області.