Як виглядають прихильники БДСМ в звичайному житті. Фотопроект

Секс-шоп з американського Сан-Франциско показав, як виглядають прихильники БДСМ в звичайному житті

Про це пише Metro.

Щороку у вересні в Сан-Франциско проходить парад любителів БДСМ. Його відвідувачі взяли участь у фотозйомці, поставши на чорно-білих знімках спочатку в садо-мазо образі, а потім і в своєму повсякденному одязі.

Компанія пояснила фотозйомку бажанням зняти табу на обговорення різноманітних сексуальних практик.

"В останні місяці в ЗМІ постійно з'являлися заголовки про зловживання силою і сексуальне насильство, і ми сподіваємося, що непрості розмови про це в підсумку принесуть суспільству користь. Своїм проектом ми сподіваємося протистояти пітьмі насильства світлом радості людей, яку ті зазнають через задоволення показувати свою сексуальність", – прокоментували проект його творці Майкл Тополовак і Ті Чан.

Одна з учасниць зйомок на ім'я Каміла зізналася, що вирішила взяти участь в проекті з бажання відкрито поговорити про свої сексуальні вподобання.

"Мені здається, занадто багато з нас відчувають себе невпевнено, коли справа стосується сексу. Соромляться свого тіла і фантазій, і в результаті або виходить поганий секс, або взагалі ніякого", – зазначила дівчина і зізналася, що їй дуже сподобалося позувати для проекту.

Творці проекту визнали його успішним і відзначили, що фотографії вийшли ще більш "красивими і ніжними", ніж вони очікували.