Через скандал з Гарві Вайнштайном менеджер Роуз МакГоуен скоїла самогубство

Менеджер Джилл Мессік наклала на себе руки через величезну кількість негативної інформації про неї у ЗМІ

Про це повідомляє The Guardian.

Джилл Мессік, що працювала на компанію Гарві Вайнштайна Miramax та менеджером акторки Роуз МакГоуен, померла у Лос-Анжелесі у віці 50 років. Вона протягом декількох років страждала від депресії та біполярного розладу. Родина Джилл прокоментувала самогубство, різко критикуючи Гарві Вайнштайна.

"Джилл постраждала від нашої нової культури необмеженої інформації та готовності прийняти заяву як факт. Величезна швидкість інформації призвела до розповсюдження брехні про Джилл, і вона це не змогла і не бажала заперечувати. Вона стала побічним втратою у і так вже страшній історії",- йдеться у заяві близьких Джилл.

Роуз МакГоуен була клієнткою Мессік, і саме їй акторка першою розповіла про ймовірне сексуальне насильство (МакГоуен тоді не згадувала, що це було саме згвалтування). Нещодавно акторка заявила, що менеджерка не змогла підтримати її у боротьбі проти режисера, а потім пішла працювати на нього. Мессік працювала в Miramax в період з 1997 по 2003 рік.

Гарві Вайнштайн - один з найвпливовіших голлівудських продюсерів. Стрічки, створені за його участі, неодноразово завойовували "Оскар", який вручає Американська кіноакадемія, в різних номінаціях, в тому числі за кращий фільм.

На початку жовтня в The New Yorker і The New York Times вийшли статті про численні скарги жінок на домагання з боку відомого продюсера. Це викликало хвилю зізнань та нових секс-скандалів з іншими відомими людьми.