У Києві відбувся конкурс-фестиваль для сиріт "Щасливі долоні"

В столиці України підбили підсумки конкурсу-фестивалю "Щасливі долоні". За роки діяльності благодійний проект допоміг розкрити таланти більш як 10-ти тисячам дітей

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Привітання від зірок, подарунки, нагороди та святковий концерт. Вже 12-ий рік поспіль талановитих дітей-сиріт відзначають у різних номінаціях конкурсу-фестивалю "Щасливі долоні". Успіхів вони досягли в освіті, спорті та творчості.

"В цьому році 30 дітей-сиріт в напрямку освіти, культури, і спорту з'їхались з усіх куточків України. Цього року дітям дають путівку в життя, ми їх відправляємо до Британії на навчання навесні, ми їх відправляємо в Хорватію для оздоровлення, відправляємо в Карпати", - розповіла засновник конкурсу-фестивалю "Щасливі долоні" Олена Піддубна. 

Людмила Русаліна, відомий меценат та громадська активістка - вона фактично стала хрещеною мамою благодійних проектів "Щасливі долоні".  Вже 13 років вона є вірним другом конкурсу. Партнером проекту також виступає Торгівельна марка "Домашнє свято" Щорічно у фестивалі беруть участь понад 600 дітлахів. Упродовж року з ними проводять навчальні курси та натхненні зустрічі з відомим людьми - акторами, спортсменами.

"Доля дітей, які залишилися без батьків, - дуже важливе питання. Тому що те, що ми сьогодні покладемо як фундамент у наших дітей в нашій країні, - це і буде майбутнє нашої країни. Тому я дуже рада, що є такі люди, які підтримують дітей-сиріт", - наголосила президент групи компаній "Петрус" Людмила Русаліна. 

Цього вечора гостями свята стали зірка світової естради Дідьє Маруані, співак Олександр Пономарьов, акторка та телеведуча Руслана Писанка. У церемонії нагородження участь взяла і "Міні Місс Україна" Софія Гаркушина.

"Я б сказала, побажала б їм, щоб у них все було добре і що якщо вони хочуть перемогти, то нехай будуть впевнені в собі і ніколи не здаються", - зазначила "Міні Місс Україна" Софія Гаркушина.

За роки діяльності благодійний проект допоміг розкрити таланти більш як 10-ти тисячам дітей. А в 2011-му фестиваль отримав статус міжнародного. До участі уконкурсі долучилися діти з 18-ти країн світу.