Facebook, Pornhub, Google. Як компанії святкують День святого Валентина

Як святкують і що дарують користувачам компанії Facebook, Pornhub, Google, Twitter, Instagram та Uber

Еспресо.TV зібрали кращі приклади до Дня всіх закоханих.

Facebook

Якщо 14 лютого відзначити, що користувач почав стосунки, парі запропонують використовувати особливі функції Facebook Messenger.

При відкритті діалогу з'явиться можливість встановити в чаті власний колір, емоджі і псевдонім, поставити чат з партнером на перше місце і влаштувати в листуванні "дощ" з емоджі на вибір. Правда, багато з представлених функцій в тому чи іншому вигляді вже працювали в сервісі.


Google

Святковий дудл з мелодією на головній сторінці Google присвячений не тільки Дню святого Валентина. При натисканні лупи відкривається пошук за запитом "зимові олімпійські ігри 2018".

Також підготувався до свята Google Assistant. Його навчили відповідати на запити на кшталт "заспівай мені серенаду", "Гугл, будеш моїм Валентином", "розкажи мені історію про кохання", "я самотній" і "я ненавиджу День святого Валентина".


Twitter

Команда сервісу запропонувала користувачам розповісти під хештегом #WeMetOnTwitter про тих людей, яких вони зустріли в Твіттері - будь це коханий, друг, діловий партнер або хтось ще. Кращі твіти потім змонтують в Moments.

"Я черкнув їй в приватні повідомлення, щоб запитати, що означає "philocalist" (той, хто знаходить і цінує красу в усьому) в описі її аккаунта і шість місяців потому я надягнув перстень на її палець, оскільки я таким і став. Ти прекрасна в усіх відношеннях. Дякую за можливість любити тебе "

Instagram

Черговий тематичний проект Weekend Hashtag Project в соцмережі присвячений фотографіям на тему любові.

Pornhub

Найбільший порносайт в світі в своє "професійне свято" відкрив безкоштовний доступ до преміум-контенту до кінця дня.

Ще в 2017 році такою можливістю 14 лютого скористалися понад 3,5 мільйона людей: тоді відвідуваність Pornhub Premium зросла на 308%.

Pornhub підрахував, що на минуле 14 лютого відвідуваність преміум-сервісу зросла, перш за все, за рахунок користувачів з Чилі, Мексики, Перу, Колумбії і Еквадору. Якщо говорити про тематичні запити, в цей день шукають "валентина", "купідона" і "любов".

Найчастіше 14 лютого 2017 року шукали порно на лесбійську тему, відео з темношкірими, а також ролики "від першої особи", для перегляду в віртуальної реальності і c жінками середнього віку.

У списку найбільш популярних порнозірок перші рядки зайняли актор Джорді Ель-Ніньо Полла (Jordi El Nino Polla), Есперанса Гомес (Esperanza Gomez) і Міа Халіфа (Mia Khalifa).  

Uber

Сервіс замовлення автомобілів представив добірку історій до Дня святого Валентина від американських водіїв.

"До мене підсіла мила пара. Я швидко помітила, що вони на першому побаченні. Я запитала, як вони зустрілися, чекаючи звичайної відповіді. Але вони пояснили, що зіткнулися в продуктовому магазині, потягнувшись за одним помідором. Я не знаю, кому в підсумку дістався той помідор, але точно знаю, що вони тепер разом", - розповіла Памела з Г'юстона.

"Один хлопець кинув дівчину прямо перед тим, як ми під'їхали до місця призначення і він вийшов з машини. Дівчина почала плакати і попросила мене відвезти її до наступної зупинки. Вона була пригнічена, але я ввімкнув пісні Адель, і ми почали разом підспівувати: "Нічого, я знайду такого, як ти". Їй стало в мільйон разів краще, вона витерла сльози і сказала "дякую". Я сподіваюся, з нею все добре", - розповів Райан з Сіетла.