Кілька десятків "тітушок" поштовхалися з активістами під час суду над Трухановим

Під стінами Солом'янського райсуду Києва, де сьогодні обирають запобіжний захід для мера Одеси Геннадія Труханова, зібралися кілька десятків "тітушок"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Зазначимо, судове засідання у цій справі було призначене на 10-у годину ранку, втім почалося із запізненням, о 10:40. 

Під будівлею суду зібралася велика кількість "тітушок". Згодом декілька десятків "тітушок" з Одеси заблокували сходи і побилися з активістами. 

Також до суду прибув депутат від БПП Дмитро Голубов, який хоче взяти Труханова на поруки.  

Нагадаємо, під час судового засідання прокурор САП Андрій Кравець зауважив, що Труханов дізнався про те, що НАБУ готує для нього підозру, ще 16 грудня. Саме через це він 2 місяці перебував у відрядженнях та відпустках. 

Понад те, Труханов підробив документи щодо останньої поїздки в Чехію.

Нагадаємо, у вересні 2016 року мерія Одеси придбала будівлю, що раніше входила до цілісного майнового комплексу ДП "Завод "Краян", за 185 млн грн у приватної структури. Ця структура на початку 2016 року придбала весь комплекс із аукціону, організованого ліквідатором держпідприємства, за 11,5 млн грн.

Отримані від мерії 185 млн грн фірма-продавець спробувала перерахувати компанії з ознаками фіктивності. На рахунки приватної компанії-продавця будівлі було накладено арешт. З того часу постійно тривали спроби зняття арешту з рахунків, у тому числі  шляхом раптової зміни ціни в угоді у січні 2018 року.