На Донбасі не вщухають обстріли, поранено чотирьох бійців АТО

Минулої доби російсько-окупаційні угруповання продовжували вести обстріли з озброєння, забороненого Мінськими угодами, четверо військових ЗСУ зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Луганському напрямку вороги гатили по позиціях неподалік Троїцького та Лозового зі 120-мм мінометів. Позиції біля Травневого і Майорська накрили вогнем з гранатометів різних видів, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. 

На Донецькому напрямку найбільш напруженою ситуація була у передмісті Авдіївки, де окупанти обстрілювали українську армію із 82-мм мінометів гранатометів та кулеметів. Захисники шахти Бутівка потрапили під обстріл з мінометів калібру 120-мм та 82-мм і піхотного озброєння.

Поблизу Водяного на Приазов’ї і біля Новотроїцького російські найманці били з важких мінометів, гранатометів різних видів і стрілецької зброї. Біля Красногорівки противник вів вогонь із озброєння БМП та цілого арсеналу стрілецької зброї.

"Загалом, минулої доби, по усій лінії зіткнення, противник провів 14 прицільних обстрілів позицій ЗСУ. Унаслідок ворожого вогню четверо українських захисників зазнали поранень. Їх усіх було оперативно евакуйовано до мобільних госпіталів. Військові лікарі характеризують стан здоров’я кожного воїна як задовільний", - підсумували у штабі.