На Одещині затримали трьох іноземців, які обстріляли з автомату авто місцевого жителя

Поліція викрила і затримала в Одеській області трьох іноземців за замах на життя місцевого фермера

Про це повідомляє прес-служба поліції Одещини.

За даними поліції, троє громадян сусідньої держави обстріляли в Ренійському районі області обстріляли BMW X5 місцевого 50-річного жителя, після чого втекли з місця події на автомобілі Volkswagen Touareg.

Інцидент стався між селами Котловина та Нагірне, коли потерпілий їхав додому. На щастя, чоловік внаслідок стрілянини не постраждав, але на його авто правоохоронці виявили отвори від куль. Під час огляду місця події поліцейські виявили 6 гільз калібру 5,45 мм і автомат АКС.

Для затримання зловмисників на території області ввели оперативний  план "Сирена", а вже за годину місце перебування підозрюваних було встановлено. Автомобіль, в салоні якого знаходилися двоє правопорушників, зупинили на одному з блокпостів у селищі Затока. Ще одного підозрюваного затримали на контрольно-пропускному пункті "Кучургани" на українсько-молдовському кордоні (на ділянці невизнаного Придністров'я).

Одеське видання "Думская" повідомляє, що зловмисники є громадянами Молдови.

Відкрито провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, підозрюваних заарештовано, їм загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.