У Луганську невідомі пошкодили телевежу та обстріляли з гранатомету телекомпанію сепаратистів

Невстановлені особи ввечері у п'ятницю, 16 лютого, вивели з ладу передавальну апаратуру телевежі, розташованої на вул. Демьохіна, 25 в окупованому Луганську

Про це повідомляє місцеве проукраїнське видання Informator з повідомленням на інформоване джерело.

Зазначається, що в результаті підриву пошкодження отримала лінія фідера каналу "Росія 24", кілька антен УКВ діапазону, а також виведена з ладу радіоапаратура радіостанції "Своє радіо".

Джерело уточнило, що "акція" з виведення з ладу передавальної апаратури телевежі сталася вчора близько 21:00 за Києвом.

Сьогодні центр Луганська було оточено "силовиками ЛНР". Жителі Луганська в соцмережі підтвердили, що чули два вибухи в центрі міста і мікрорайоні 1.

Окрім того, за даними порталу Обозреватель, у Луганську мали місце й інші диверсійні дії, що свідчить про прагнення терористів з Донецька до встановлення контролю над Луганськом, а не про активність "українських ДРГ".

Зокрема, окрім вибухів невідомими зі скверу ВЛКСМ було обстріляно будівлю сепаратистської телерадіокомпанії "Луганск24". Однак ,стрілки промахнулися і в трансформаторну будку, яка розташована поруч. Через вибух збилися всі канали, і працівникам довелося перенастроювати їх до 3-ї години ночі. Зараз у будівлі ТРК на постійній основі чергують підконтрольні росіянам "поліцейські".