В Україні побільшало мільйонерів: Киянин виграв 1 млн грн. PR

В Україні стало на одного мільйонера більше: 40-річний Руслан Ходарченко із Києва виграв 1 мільйон гривень

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Удача посміхнулась чоловікові на 962-му тиражі лотереї "Лото-Забава". Новоспечений мільйонер досі не може повірити у свій виграш.

"Не вірив дуже довго. Поки в понеділок не прийшов на роботу і не подивився в інтернеті. Подивився - начебто так. Досі все як в тумані, як то кажуть", - розповідає Руслан. 

Щасливчик разом із дочкою взяв участь в ексклюзивній програмі "Два дня з життя мільйонера" від "Клубу мільйонерів "М.С.Л.". Родину зустріли на білосніжному лімузині та подарували їм сертифікат на низку мільйонерських розваг. Зокрема, родина відвідала розкішний ресторан, знялася у ексклюзивній фотосесії, відпочила у спа-салоні та побувала на раллі на джипах. Тим часом cвій виграш родина планує витратити у першу чергу на відпочинок та подорожі.

"Я б хотіла полетіти в Іспанію. Також хотіла б в Канаду, там у мене дядько живе. Ну а ще на навчання: я планую через рік вступати до Київського національного університету імені Шевченка. Зараз навчаюся в коледжі, ще рік залишився. Ось такі мрії", - зазначила дочка Руслана Валерія.

У свою чергу переможець зізнається - відчував, що життя має змінитися, проте наголошує, що жодного секрету успіху не має.

"Думав, що після Нового року життя зміниться, але не очікував, що так. Ніяких секретів, а в це не вірю", - зауважив Ходарченко.

На досягнутому переможець "Лото-забави" зупинятися не планує.

"Ще ж треба три мільйона виграти. Все-таки джекпот теж не погано", - додав Руслан. 

До речі, того ж дня, коли Руслан Ходарченко був присутній на студії та отримав свій чек на мільйон гривень, у тиражі №967 від 18 лютого в Україні з’явився новий, 283-й мільйонер "Лото-Забава".