Втрати у зоні АТО: один боєць загинув, ще четверо - зазнали поранень і травм

За минулу добу один український військовослужбовець загинув на Донбасі, ще четверо військових дістали поранення та травми

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Луганському напрямку позиції біля Гладосового, Новолуганського та Світлодарська накрили вогнем з гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів.

Опорні пункти поблизу Луганського понад дві з половиною години вороги обстрілювали з мінометів калібру 82-мм та великого спектру стрілецького озброєння. Мінометний розрив зафіксовано неподалік Кримського.

На Донецькому напрямку під вогонь зі 120-ти та 82-мм мінометів потрапили позиції довкола Лебединського, Широкиного і Водяного. Окупанти гатили з мінометів, гранатометів та кулеметів поблизу Пісків.

Таким чином, за минулу добу російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню.

"Унаслідок вогню агресора, на жаль, загинув один український воїн, один військовослужбовець зазнав поранення, ще один наш захисник отримав бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, поранень зазнали ще двоє українських військових", - підсумували у штабі.