Порошенко представив нового голову "Укроборонпрому" - екс-керівника "Укрспецекспорту"

Президент України Петро Порошенко представив нового голову держконцерну "Укроборонпром" Павла Букіна

Про це Порошенко повідомив у Facebook.

"Сьогодні у відкритому режимі, - перед пресою, перед суспільством, перед армією – не лише підбиваємо підсумки роботи Державний концерн "Укроборонпром", але й розпочинаємо новий її етап. Я дякую за роботу колишньому очільнику Роману Романову і бажаю плідної праці новому керівнику концерну панові Павлові Букіну", - написав президент.

Порошенко наголосив, що "Укроборонпром" стане першим в історії України державним промисловим об‘єднанням, яке пройде міжнародний аудит.

"І врешті-решт, це має бути вертикально інтегрована компанія, яка працює у відповідності до кращих міжнародних стандартів прозорості, відкритості та ефективності", - додав президент.

До нового призначення Павло Букін працював генеральним директором "Укрспецекспорту". У 2012-2013 роках вын обіймав посаду заступника директора "Укроборонпрому".

  • Нагадаємо, 12 лютого генеральний директор держконцерну "Укроборонпром" Роман Романов пішов у відставку.
  • У серпні 2017 року видання "Слово і діло" з посиланням на Єдиний держреєстр декларацій повідомило, що гендиректор "Укрспецекспорту" Павло Букін за липень отримав близько 1,1 млн грн зарплати.