Американський репер піднявся на 30-кілометрову висоту, щоб випустити альбом "з космосу"

Американський репер Towkio піднявся на 30-кілометрову висоту, щоб звідти випустити свій дебютний альбом "WWW"

Як повідомляє Рitchfork, він одягнув жовтий скафандр і сів у спеціальну жовту капсулу, яку підняли з допомогою повітряної кулі, наповненої гелієм.

19 лютого Towkio в інтерв'ю зізнався, що "полетить в космос", щоб піднятися на висоту і ввімкнути там свій альбом. Репер пояснив, що спирається на проект Red Bull Stratos, коли компанія підняла на 39 кілометрів австралійського скайдайвера, звідки той зробив вільне падіння на Землю.

"Це станеться. У мене є команда, я вивчив цю тему і вже бачив, як це робиться. Я вже говорив, мені не страшно. Це буде день виходу альбому. Якщо я помру ... Бог не дасть, я не помру. Він захищає мене", - сказав Towkio

Репер оголосив дату польоту в Твіттері, але спочатку не розкрив ніяких подробиць, зазначивши, що "творить історію".

Вранці 22 лютого в Instagram і Twitter репера почали з'являтися фотографії та відео Towkio в скафандрі і біля космічної капсули. До нього поставили кілька динаміків, щоб, коли він ввімкнув свої пісні на висоті 30 кілометрів. На жовтий скафандр репера замість прапора країни нашили логотип "WWW" - на честь назви його платівки.

Починаючи з 11 години капсула з Towkio почала набирати висоту: багато користувачів Твіттера писали, що не вірили в серйозність його намірів до останнього і тепер дуже нервують.

"Він реально цей зробив, ааа"

"Удачі, мій хлопчик, розкажи мені, якщо Земля пласка"

"Чекаю наступного твіту, мужик, акуратніше"

Через кілька годин Towkio опублікував відео, того, як він приземлився і вибіг з капсули. Він написав, що "побачене змінить його життя назавжди", і пообіцяв опублікувати повне відео з польотом в найближчим часом.