Шериф з серіалу "Дуже дивні справи" виконав обіцянку і станцював пінгвінам в Антарктиці

Актор Девід Харбор (David Harbour), який виконує роль шерифа Хоппера в серіалі "Дуже дивні справи", станцював серед пінгвінів в Антарктиці

Харбор приплив з експедицією "Грінпіс" в Антарктику на кораблі Arctic Sunrise. Експедиція організована для того, щоб привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища і домогтися, щоб в Антарктиці був створений морський заповідник.

"ProtectTheAntartctic.org Це петиція для створення найбільшої охоронюваної території в світі. У "Грінпісу" вже є мільйон підписів. Давайте дамо їм ще 1,8. 1,8 мільйона. Одна за кожен квадратний кілометр. За пінгвінів. Я тут танцюю з ними, як і обіцяв, але у них немає Netflix'а. "Грінпіс"?"

В кінці січня Харбор запитав у "Грінпісу", скільки ретвітів йому потрібно, щоб поїхати з ними в експедицію до королівських пінгвінів і станцювати їм "танець Хоппера".

Організація відповіла, що йому необхідно 200 тисяч ретвітів. Тоді Харбор звернувся до фанатів і зібрав необхідну кількість менше, ніж за 5 годин.

В результаті Харбор став членом експедиції разом з актрисою Елісон Судол, що зіграла Куїнні Голдштейн у фільмі "Фантастичні тварини і де вони мешкають".

До речі, ідея цього танцю з пінгвінами з'явилася після того, як у другому сезоні серіалу "Дуже дивні справи" його персонаж - шериф Джим Хоппер - станцював для дитини, яка в нього живе. Танцюючий шериф одразу ж став інтернет-мемом.

"Танець Хоппера" з серіалу "Дуже дивні справи".