Гройсман вимагає публічних вибачень Москаля перед Супрун

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повинен публічно вибачитися перед виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я Уляною Супрун за образливі слова на її адресу

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Вранці провів телефонну розмову з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Сказав, що вважаю: він повинен знайти сили публічно вибачитися перед в.о. голови МОЗ Уляною Супрун за образливі слова на її адресу. Така поведінка неприпустима для посадової особи і чоловіка", - написав Гройсман на своїй сторінці в соцмережі Твіттер в п'ятницю.

Нагадаємо, 22 лютого ЗМІ повідомили, що глава Закарпатської облдержадміністрації Москаль різко висловився щодо виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, назвавши її "ї***утою" Словесний конфлікт стався на тлі звинувачень в.о. міністра, що нібито область завезла вакцину від кору з Угорщини контрабандою.

"Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості. Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці - все розмитнено”, - розповів Москаль.