У Канаді запрацювало представництво українського бізнесу Ukrainian Business Agency in Canada. Новини компанії

У Канаді запрацювало створене Українським Союзом промисловців та підприємців представництво українського бізнесу Ukrainian Business Agency in Canada

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Ця структура і лобіюватиме українські товари на північноамериканському континенті. Постачати продукцію та просувати її на канадському ринку українським підприємствам стане зручніше та дешевше.

"Створення системи підтримки українських експортерів для їх присутності на світових ринках - це головна мета створення в Канаді українського бізнес-агентства. Результат на зовнішніх ринках - це практично завжди консолідація політичних, дипломатичних, економічних зусиль", - заявив президент УСПП Анатолій Кінах.

Агенція тісно співпрацюватиме з канадськими бізнесменами, вихідцями з України. Основні функції - пошук нових партнерів, допомога у розмитненні товарів, зберігання їх на складах, консалтинг та логістика.

"Готові навіть безкоштовно впроваджувати таку допомогу як склади, митні послуги брокерські послуги. Це патріоти України", - розповів президент агентства Сергій Сторчак.

Після набутті чинності Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою товарообіг між країнами зріс на 60%. З появою агентства є сподівання, що темпи зростання прискоряться.

"Ми заохочуємо українських виробників імпортувати до Канади. Ми сподіваємося що процент українських виробників значно збільшиться шляхом створення цієї неприбуткової організації Ukrainian Business Agency in Canada", - сказала представник канадської компанії Ірина Демяненко.