"Тітушка" Крисін ховається від суду в лікарні. До нього в гості прийшли активісти з журналістами. Стрім і фоторепортаж

Одіозний Юрій Крисін, який підозрюється у вбивстів журналіста Веремія під час Майдану, та в інших епізодах застосування так званих "тітушок" проти "майданівців", зараз знаходиться в клініці серця Тодурова

Там він опинився напередодні суду, який має відбутися 1 березня (апеляція по запобіжному заходу).

В пятницю, 23 лютого, у Крисіна мав бути суд по збройному нападу на АЗС, але він не з'явився, мотивуючи відсутність госпіталізацією. Втім, на вихідних його не було в палаті, а в лікарню він прийшов тільки в понеділок. Відвідати Крисіна приїхала группа небайдужих громадян, які запросили з собою журналістів.

Цікаво, що знаходиться Крисін в дитячому відділенні, вроджених вад серця.

За інформацією активістив, госпіталізувала Крисіна в дитяче відділення завідуюча цього відділення Ірина Аксьонова. За їх данними - не безкоштовно. 

Аксьона заявила, що ніколи раніше Крисіна не бачила, що в дитяче відділення можно потрапити абсолютно безкоштовно. Також вона спростувала наявність черги в пів року: "На сьогоднішний день черги в наше відділення нема".

Ірина Аксьонова стверджує, що в Крисіна серйозні проблеми із сердцем. Сам же Крисін сказав, що все життя займався спортом і хоче просто пройти обстеження.

Активісти вирішили відвідати Крисіна у лікарні. З собою взяли апельсини і квіти. Персонал лікарні викликав озброєну охорону. Згодом приїхала і патрульна поліція.

До теми: ГПУ оскаржила умовний термін для вбивці журналіста Веремія

До теми: Суд звільнив з-під варти двох підозрюваних у вбивствах активістів Майдану