Apple випустить одразу три нових айфони у 2018 році, - Bloomberg

Компанія Apple в 2018 році представить одразу три нові моделі iPhone, кожна з яких отримає функцію розпізнавання осіб і безрамковий дисплей

 Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела в компанії.

Один з нових айфонів стане найбільшим смартфоном в історії Apple, отримає екран розміром 6,5 дюйма (у iPhone X - 5,8 дюйма) і збереже всі функції чинного флагмана.

Про другий смартфон відомо ще менше - лише те, що він буде того ж розміру, що і iPhone X. Третя модель в лінійці нових пристроїв Apple стане найдешевшою, але при цьому збереже частину функцій флагмана.

Продажі iPhone X в усьому світі стартували 3 листопада. До кінця 2017 Apple вдалося продати 77,3 млн нових айфонів, компанія не змогла досягти цільового показника в 80 млн примірників.

Багатьох потенційних покупців відлякала вартість пристрою в 1000 доларів, тому в цьому році Apple збирається випустити модель "для всіх". Її вартість не уточнюється. Як буде називатися нова лінійка смартфонів також невідомо.

"Це дуже важливо", - говорить Джин Мюнстер, співзасновник Loup Ventures і давній спостерігач Apple. "Коли у вас є вимірні оновлення в розмірі екрану, люди йдуть змінювати свій телефон натовпами. Ми бачили це з iPhone 6, і ми думаємо, що це схоже на аналогічний крок".

За традицією всі три моделі надійдуть в продаж восени. Однак джерела в компанії попереджають, що плани Apple ще можуть змінитися.

Читайте також: iPhone 11 чи iPhone 9. Все, що відомо про нові смартфони від Apple