Агітація безпечного сексу ковбасою та шлангом. Три відео "з натяком" зі Швейцарії

Федеральне управління охорони здоров'я (BAG) в Швейцарії запустило рекламну кампанію, присвячену безпечному сексу

Про це пише Daily Mail.

У трьох роликах, озвучених німецькою, французькою та італійською мовами, обігруються побутові ситуації, що натякають на інтимний підтекст.

У першому відео м'ясник набиває в оболонку ковбасу, що натякає на надягання презерватива. Голос за кадром підкреслює, що Карл "робить величезну і товсту ковбасу", і заявляє, що партнер може допомогти в йому цьому.

У другому ролику слюсар змащує свердло верстата, перш ніж зробити дірку в металевій пластині. Незабаром він бере найбільшу насадку і продовжує здійснювати ритмічні рухи.

У третьому відео оповідач заявляє, "сьогодні ми дізнаємося, як висмоктати [воду] з акваріума". Він пояснює, що дівчина на ім'я Жасмін "потребує товстого шлангу", щоб виконати цю роботу.

Після цього вона повинна помістити його в рот і "відчути запах": якщо шланг свіжий, Жасмін може встати на коліна і почати "старанно смоктати, поки перші краплі не потраплять їй в рот". В кінці дівчина спльовує воду в таз, а голос за кадром підкреслює, що ці дії врятують килим від бризок.

Таким чином, кампанія підкреслює три важливих моменти безпечного сексу: використання презерватива, використання змазки і спльовування сперми, щоб уникнути інфекції.

У всіх роликах з'являється загальний слоган: "Незалежно від того, що ви думаєте, також подумайте про своє здоров'я". Представник BAG Адрієн Кай (Adrien Kay) розповів, що "за допомогою кампанії вони грають з кліше і гумором, які роблять відео більш доступними і ефективними".