У Києві з'явиться новий житловий комплекс "Республіка". Новини компанії

Перші квартири KAN Development обіцяє ввести в експлуатацію вже наступного року

Академія спорту, дитячі майданчики, школи, дитсадочки, сквери, місця для відпочинку. Ці об'єкти паралельно із житловими будинками зводитимуть при будівництві нового столичного комплексу для активних людей “Республіка”.

Перші квартири KAN Development обіцяє ввести в експлуатацію вже наступного року.

"Ми завжди робимо інфраструктуру. Реально ми її не обіцяємо, ми її робимо. Ми її зробили у всіх своїх проектах. Те що ми виконуємо свої зобов'язання, і те що у нас немає перехресного фінансування - це теж дуже важливий фактор. Ми не кредитуємо одні проекти за рахунок інших. У нас на кожен проект абсолютно чітко зрозуміло звідки є кредитування, є резерви. І якщо ми продали хоч одну квартиру, ми точно цю частину добудуємо", - запевняє Ігор Ніконов, почесний президент компанії KAN Development.

"Ми чітко ділимо простір на вулиці і території внутрішніх кварталів, між транспортом і пішоходами, між власниками і містом, - немає нічийних територій", - наголошує головний архітектор Дмитро Васильєв.

Після заселення мешканців - квартири перейдуть в управлінні ЖЕКів від девелопера. Кожна квартира буде оснащена тепловими лічильниками.

"Теплоізоляцію будівлі робимо дуже якісну з дуже якісних матеріалів. І склопакети - скло, вікна - все дуже чітко прораховано і у нас, дійсно, за нашими розрахунками, я можу показати документи, в 2,7 рази оплата за тепло в наших будинках та в наших квартирах менше ніж в місті", - звертає увагу на важливий аспект  Ігор Ніконов, почесний президент компанії KAN Development.

За задумом архітекторів нова "Республіка" має розкинутися на 100 гектарах. Перша черга з'явиться за 5-6 років.

Житло вже в березні можна придбавати, в тому числі і у розстрочку. Забудовник розробив з українськими банками кілька кредитних програм.