"Динамо" на останній хвилині вирвало перемогу у "Зорі" в чемпіонаті України

"Динамо" переграло "Зорю" в 22-му турі української Прем'єр-ліги

Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а відразу після перерви команди почали забивати, передає Футбол 24.

Рахунок відкрила "Зоря" - Лунін розпочав швидку контратаку закиданням на Громова, той підключив Караваєва, а в штрафному майданчику Фаупала та Харатін довели справу до гола.

"Динамо" відповіло подвійною заміною, яка принесла користь. Вербіч через декілька хвилин після появи на полі головою результативно замкнув подачу Циганкова. Нічийний рахунок протримався не довго - "Зоря" знову вийшла вперед завдяки настирливості Фаупали, який накрутив Хачеріді та прострілив на Громова. Удар Артема підкоректував Юрі - 1:2.

На 77-й хвилині господарі знову зрівняли рахунок, коли Гармаш знайшов Мораєса в штрафному майданчику "Зорі", а бразилець вдало відкинув під удар Циганкову. А в компенсований час "Динамо" вирвало перемогу - Кендзьора відгукнувся на подачу з кутового від Циганкова.

Після цього матчу команди залишилися в турнірній таблиці на своїх місцях. "Динамо" з 45 очками - друге, а "Зоря" з 33 балами - четверта. Навесні в другому етапі УПЛ "Динамо" та "Зоря" проведуть ще два матчі в рамках боротьби в топ-6.

Україна. УПЛ, 22-й тур

"Динамо" - "Зоря" - 3:2

Голи: Вербіч, 58, Циганков, 77, Кендзьора, 90+2 – Харатін, 50, Юрі, 61.