У загарбаному Сімферополі через несправний ліфт загинула мати з піврічним дитям. Її чоловік перед цим неодноразово скаржився ремонтникам

В окупованому Криму в результаті обвалення ліфта в багатоквартирному будинку в сімферопольському мікрорайоні Пневматика загинули двоє людей: 38-річна мати та її 6-місячна дитина

Чоловік загиблої жінки в результаті обриву ліфта в Сімферополі розповів деталі трагедії, передає кримськотатарська агенція QHA.

За його словами, жінку затягло до ліфтової шахти вже після приїзду рятувальників.

"Малюкові саме шість місяців виповнилося. Коли ліфт пішов назад, затиснуло дружину, там вже сумнівів не було, що дитина мертва. Я кричав просто: хоч дружину дістаньте! І не змогли. До МНС зателефонували відразу. Розрізали коляску абияк, почали витягати дитину. Тільки ми витягли, ліфт пішов нагору, а дружина була в цьому отворі. Затягнуло, вбило", - розповів він.

Також з'ясувалося, що чоловік загиблої неодноразово скаржився на несправність ліфта до відповідних служб.

"Ліфт ламався постійно, проблема з електронікою була. Я спілкувався з ліфтером. Це знайома, яка тут роботу виконувала. До неї претензії немає - претензії до начальника. Будинку 20-25 років. Електроніка тих же років, ніхто її не міняв", - розповів чоловік.